Video van TOP Vrouw Puur*

Interview TOP Vrouw Puur*Het was in juli 2014 dat ik een interview had met TOP Vrouw Anna-Maria van Puur* events. Zij was de eerste dame die ik sprak voor een TOP Vrouw interview naar aanleiding van mijn vraag op Facebook wie er dames kenden die een award had gewonnen. Het was weer zo’n spontane actie van mij om inspirerende vrouwen te spreken voor mijn eigen boek “Durf TOP Vrouw te Zijn!”.

Omdat het mijn ervaring is dat er vaak meer informatie gedeeld wordt tijdens zo’n gesprek dan dat er verwerkt kan worden in een boek, leek het mij leuk om het interview op video vast te leggen. Na wat knip en plak werk kon ik deze verkorte versie dan delen in mijn FemMail en online blog. Leuk toch?!

Zoals ik al zei, weer zo’n spontane actie waar ik totaal niet over na gedacht had. Hoeveel tijd kost het om een interview voor te bereiden, af te nemen, op te volgen, uit te werken, laat staan een video te editten… ik had er geen idee van.

Omdat het voor mijn eigen boek is (wat trouwens ook al veel te lang bij een idee blijft), wat niets oplevert behalve publiciteit, wilde ik geen extra uitgaven doen dan het hoogst noodzakelijke. Dat heb ik geweten! Dik een half jaar later dus, is de video pas af. En nu maar hopen dat Anna-Maria nog eens is met de inhoud!?

Gelukkig voor mij stond ze nog steeds achter haar woorden maar werd ze alleen knettergek van de, zoals zij het zelf formuleerde, ‘transformer’ beelden. En daar kan ik haar geen ongelijk in geven. Maar omdat het in deze niet gaat om de vorm maar om de inhoud, deel ik het hier toch.

Ze vindt zichzelf net zo gek als Steve Jobs, een beetje te egoïstisch en geeft leiderschapstips als “Bij jezelf blijven”, “Talenten ontwikkelen” en “Controleren”. En na dik 20 jaar werkzaam als ondernemer met 2 Puur* filialen en vele werknemers zien komen en gaan, zal ze wel weten waar ze het over heeft. Toch?! Bekijk het interview en beslis zelf of je het met haar eens bent of niet.

Wil je meer weten over Anna-Maria en haar bedrijf Puur* Events, ga dan naar deze website: www.puuruitjes.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.